Hemmeligheden
Klik her
Hemmeligheden bag et hyggeligt hjem
TÆND LYS - Det er det der skaber et hyggeligt hjem - selvfølgelig sammen med en dejlig indretning - men lysene skaber prikken over i'et. Det skaber varme og atmosfære. Stearinlys giver os ro og forbedrer humøret. Vi nærmer os de mørke tider og har brug for lyset til at holde os "varme" og give lys. 
Find ALT i stearinlys her >>>
Spar 49%
Spar 23%
Spar 49%
Spar 49%
Spar 57%
Spar 67%

Nye Flotte Julelys på vej hjem...

Begrænset Antal
Svanemærket
Flotte
Juleprint
Duft af jul
Med tekst
Kan du nænne at tænde det?

Klassiske Bedelys

Spar 20%
2,2 cm lys
Bedelys er de klassiske korte kronelys. Altså de passer i samme lysestager som "almindelige" lys. Omkreds er 2,2 cm. 
De kaldes bedelys, da man i de katolske kirker tændte disse lys når man gik til alters. Da den franske landstil vandt indpas tog man lysene med sig. De er super hyggelige og passer ofte til en lille hyggelig middag - brændetid er cirka 4 timer.

Rustiklys

3,8 cm Lys
Rustiklysene er vores total hyggelys. Dette fantastiske lys er en del af vores populære serie af rustikke lys, der er kendt for en unik tekstur og skønne farver, der giver et naturligt og samtidig elegant udtryk. Lyset har en diameter på 3,8 cm, hvilket er den samme diameter som et fyrfadslys, men med sin højde på 25 cm bliver dette lys et sofistikeret og iøjnefaldende element, der tilfører enhver indretning et strejf af raffinement. Brændetiden er 22 timer - så du har masser af hyggetimer i dette flotte lys.
Spar 20%

Kertelys

De lange kertelys
1,2 - 1,3 cm Lys
Kertelys er det vi alle kender som juletræslys - men i takt med de blev brugt mere og mere til hverdag blev det gamle navn kertelys frem igen. De fås i to tykkelser enten 1,2 cm - som er de klassiske gamle juletræslys eller 1,3 som er de nye juletræslys. De har lidt mere brændværdi og holder lidt længere. Brændetiden på kertelys varierer fra 1,5 - 3 timer. 
Kertelys er så hyggelige og giver også en uhøjtidelig stemning på bordet resten af året.
Svanemærket
Korte Kertelys

Bloklys

Mange størrelser
Så er der jo alle de kendte bloklys, som fåes i alverdens størrelser og tykkelser. De både pynter i sig selv men giver utallige timer i brændværdi - jo større lys jo længere tid. De fås i alle farver, så du kan matche dem ind i årstiden. Lige nu har vi et Meget stort udvalg i bloklys både fra Ib Laursen, La vida og Chic Antique. Og der er masser af rigtig gode tilbud.

HebeHome
Dømmestrupvej 59
5792 Årslev